• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Розвиток волонтерства у сфері освіти дітей, що хворі на рак

Розвиток волонтерства у сфері освіти дітей, що хворі на рак

2015-12-08

/Files/images/volonter/IMG_0732.JPG

Відбулася зустріч волонтерів - студентів Сумського державного університету, кафедра германської філології та студентів Сумського державного педагогічного університету, кафедра соціальної педагогіки та гендерної студії, у межах роботи проекту "Розвиток волонтерства у сфері освіти для дітей, які перебувають на довгостроковому лікуванні", за підтримки управління молоді і спорту Сумської обласної державної адміністрації.

На зустрічі були присутні представники громадської організації "Батьки онкохворих дітей-інвалідів", психологічної служби Сумського обласного інститута післядипломної педагогічної освіти, викладачі СумДУ.

Обговорили досвід роботи та дали оцінку проектній діяльності. Відзначили психологічну складову роботи. Намітили перспективи розвитку проекту.

Громадська організація «Батьки онкохворих дітей – інвалідів» виразила вдячність колективу волонтерів та викладачів Сумського державного університету за науково- педагогічну підтримку проекту «Розвиток волонтерства у сфері освіти для дітей, які перебувають на довгостроковому лікуванні».

Було відзначено високий рівень знань та навичок роботи з електронними засобами, Інтернет технологіями у вивченні англійської мови, відповідальний та творчий підхід волонтерів до виконання завдань проекту.

Кiлькiсть переглядiв: 606

Коментарi