• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Інноваційні технології для дітей з особливими освітніми потребами.

Інноваційні технології для дітей з особливими освітніми потребами.

2014-10-29

/Files/images/proekt_dist_anglmova/vol_2.JPG

Світові освітні системи вже давно використовують електронне навчання як перспективну технологію, в основі якої лежить активна самостійна пізнавальна діяльність слухачів, які за допомогою мультимедійних засобів та ресурсів Інтернет вирішують навчальні завдання в індивідуальному режимі і темпі, не зважаючи на погодні, медичні, географічні умови.

У межах проекту «Можливості електронних засобів та дистанційних технологій для дітей, які перебувають на довгостроковому лікуванні», за підтримки управлінням молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, студенти кафедри перекладу СумДУ кожний вівторок та четвер відвідують онкогематологічне відділення СОДКЛ, по вул. Ковпака 22, м.Суми.

Неформальні заняття позитивно емоційні, кожна дитина обирає собі наставника-волонтера. Студенти знайомляться з освітніми можливостями дітей, тренують запам’ятовування слів, виразів, підбирають вправи англомовної каліграфії. Звернення до інтернет ресурсів з вивчення англійської мови LinguaLeo, Duolingo, Slovoych та ін., дозволяє оперативно використовувати відео-аудіо завдання, сумісно підтримувати зв’язок.

Кiлькiсть переглядiв: 360

Коментарi